Ny blogg?

Jo jag.. nej jag vet inte. Öh jo, jag skulle vilja ha en ny blogg, eller nåt sånt. Gillar inte "webblogg" längre.. men jag vill inte gå ifrån den här statistiken, eller de här månaderna.. de här kommentarena... den här mejlen... och nej jag vill inte blogga på en till blogg då jag har 2 till också! ;) 
 
Hur ska jag göra? HJÄLP ! 
 

/E

En kamp!

Vi måste få alla LH bloggare att stanna! Få dom att trivas, oavsett om de är nya eller gamla, oavsett ålder. Alla ska må bra av att blogga om LH! Man ska inte känna sig tvingad att rida sina LH för att kunna blogga om det, för man kan ju alltid be nån annan att rida dom! Nån som håller med? Skrivet från min telefon ;) /E ❤


inlägget kommer..

ja

Rosgården... Sim Wim...

RG! Jag kommer sakna dig otroligt ska du veta! Du hade alltid nya inlägg som väntades på att läsa! .. Du är en av de jag kom allra närmast <33 SIm Wim! Dig kommer jag också sakna otroligt! Din blogg var super rolig att läsa! Dina ridpass var riktigt roliga att läsa...! Duär också en av de allra närmast! <33 Slänger in ett till inlägg senare idag.. Kanske två.. /E


Bloggpaus (Kan blogga ibland)

Förlåt men nu snart åker jag utomlans & så har ju RG slutat med så jag känner mig lite ledsen nu... Sorry <3
 
/E

Sorry!

Sorry för jag inte har bloggat! Men har precis kommit tillbaka till stallet.se & så spelar jag ju starstable ;) men ska försöka bättra mig i bloggningen iaf! Heter Solponnyn på s.s (stall jag köpt & satsar på just nu) och mitt egenskapade stall Emma_01 (haft sen 2009) /E


Golden - Hoppning

Har precis hoppat Golden, en studs. Gick superbra & sprången var härliga. Mellan ett hinder så blev det lite ojämt så där blev det 1 vanligt språng & ett vädligt litet. Golden kändes lite het, men jag arbetetade honom på volt ett tag också för att få honom lite mjuk & smidig, och även lite mer "kontrollerande". När jag arbetat på volten så fortsatte jag hoppa lite studs sen så tog jag bara & kom på ett hinder & hoppade "höjd" om man kan säga så, började på 50, gick utmärkt, 60 gick också galant, 70 kom vi lite snett på men han hoppade mjukt & fint ändå, 80 (För första gången!! :DD) Gick också alldeles perfekt, hoppade 80 en gång till & då rev vi så jag hoppade det ännu en gång, & då blev det perfekt så jag testade 90... Och 90 var nog det bästa hoppet jag någonsin gjort med Golden :D Där slutade jag.
Nu är han i hagen tillsammans med Smoothie :3 Ska snart rida lite på volterna med Smoothie också :D
 
Golden: Hoppträningsoutfiten
Jag:
Produktbild(De blåa skorna)

/E

Golden tillbaka!

Hehe. Golden får två veckors vila senare i sommar när jag är bortrest ;) Har precis hämtat honom! /E


Flugskimmel?

Nån som har en flugskimmel tillsalu? Eller du kanske har en kompis som säljer? Helst ett sto önskas, och ett plus om du har olika bilder på h*n, t.ex barbacka, hoppbilder, hagenbilder ;)
 
stallhallonbacken@gmail.com eller kommentar! 
 


Veckans schema!

M: Vila
T: Dressyr pass, volterna
O: Hoppträning (Förresten har jag sakt att jag slutat träna för min tränare? Tränar för min gamla nu)
T: Dressyr, igångsättningar
F: Titthinder
L: Vila
S: Hoppning
 
 
Men när är nästa SM kval? Nån som vet?
 

/E

Contessa åker inte på sommarbete

Jag hade missförstått det här med SM men Contessa och jag fortsätter hårdträna tills nästa kval!!
 
/T

Contessa på bete och Hubbe hem!

Contessa ska åka på bete idag och Hubbe ska hem för jag vill inte att Safira ska vara själv då blir hon bara stressad. Och så kanske en tjej ska ha Hubbe på prov!När och om Hubbe åker på prov ska Safira också på bete!
 
 

JJJAAA!!!!!!!!!!

JA JAG VANN KVALET!!!!!!!
 

c0cecf

c0cecf
färgkod obs inget viktigt för er. ska användas till bloggen snart!
 

Neiwada..

Ni har säkert fått ett mejl från Neiwada om att hon slutar :(
Jag måste bara säga att jag kommer sakna dig otrolig mycket! Det var du som fick mig hit & dig jag har kommit närmast <33 Tänk när vi hade påskritten <33 Åhh minnen <3 Neiwada du kommer alltid vara en nära vän till mig fastän vi inte känner varandra IRL. <3
 
Tack Neiwada för din tid här i LH världen <3
 
/E

:DDDD

:DDDD

GISSA VAD?? :DDD JO JAG VANN MIN FÖRKLASS (LA) & T KOM TVÅA! :DDD & T VANN KVALET & JAG KOM 7 & GICK VIDARE :DD
THIHO VAD ROLIGT :DDD
 
/E

Min & Smoothies outfit + transportoutfit

Smoothie: 4:an
Jag:
Smoothie i transporten:
Grimma

/E & 

Åhh imorrn smäller det!

Första kvalet ska vi klara av! 
Outfit 4 imorgon:
Smoothie bomb:
/E
 

Ha de bra Golden!

Har precis gått ner med Golden till sommarhagen, (och han kan inte para sig med nåt sto nu under sommaren fast han är hingst för han har ett skydd xD) /E


En bild på lite av Hallonbacken !

:D


Någon som vill sammarbeta?

Jo jag har en jättebra idé som jag skulle vilja dela med nån, nån som vill sammarbeta? Mejla då stallhallonbacken@gmail.com så berättar jag. Blir det fler än 1 så lottar jag vem som får veta saken & göra den med mig :3
 
/E

Smoothie - info

Smoothie & jag har verkligen hårdtränat nu för SM, han har fått gått i skrittmaskinen i 45 min två ggr i veckan & innan han går i dom så tar jag på back on track vaddar som värmer hans ben ;) Han går även inte lika fort och okontrollerat mot hindren utan mer kontrollerat så det går lättare att hoppa. 
Har också förnyat hans tävlingsoutfiter:
På första kvalet på SM ska vi förmodligen ha 4:an. Och om vi går vidare till kval 2 så blir det nog... 2:an eller 1:an c:
Och om vi kommer med i EM finalen (Stora drömmar här) så har vi förmodligen 5:an :D

Gårdagens ridpass: Golden - "hopptävling"

Igår hade jag som en hopptävling, fast bara med Golden. Jag började värma honom i skritt, trav & galopp & hoppade sedan några hinder (I dressyrpaddocken) Sen så Gick jag in i hopppaddocken & hoppade en bana på 40 - 50 cm. Efter jag hoppat banan så tog jag några högre skutt också, omkring 60 - 70 cm. Sen så skrittade jag av honom & sen tog jag och duschade honom. Han stod och njöt 8D Nu åker han på sommarbete i 4 veckor med de andra pållarna 8D
 
Hoppoutfit (Tävling)

Mobilblogg

Bloggen i bild :D


Klart!

Headern ska bara finslipas lite, den är gjort i picmonkey men ska göra en ny i Gimp som får bättre kvalité ;D
 
/E

Skit

Bloggen är under renovering nu, och jag hade precis laddat ner en desig och så laddade jag ner fel >.<
 
/E

Småa & stora hästar tillsammans passar inte ihop..

.. Nä. Jag borde vara himla lång på Fridolf & Bells, om jag nu sitter perfekt på Golden som är 160! Men Josse är ju ännu mindre? Eller hur? Därför har jag bestämt en sak nu..
 
Josephine, min älskadeälskadeälskadeälskadeälskade fina bästabästabästa shettis ska nu åka till Lisa på foder, alltså till hennes nuvarande medryttares gård.
Lisa har också en storasyster som älskar mina älskadeälskadeälskadeälskadeälskadeälskade Fridolf & Bells. Så Lisas storasyster & Lisa köper tillsammans Fridolf & Bells, så Lisa har en häst att rida sen när hon blir för stor för Josse & Josse åker tillbaka hit till Hallonbacken igen.
 
Så nu på gården står:
Smoothie (Som inte får en medryttare då xD)
Golden
Minella (Kommer efter sommarbetet)
Bianca 
Trollgumman
& T's hästar. :3
 
Men T är Hubbe såld? =)
 

/E
(Och T igen, kan jag få köpa tillbaka Dakota? :D <33)
 

Sweety är nu såld!

Ja nu har min lilla Sweety blivit såld till liljestallet, hon har ju varit på foder hos henne två gånger också så dem känner ju varandra!Kommer kännas lite konstigt att hon är såld för hon var ju en av mina första LH men den absolut bråkigaste och jobbigaste men hon är ju snäll som ett lamm nu så jag vet inte hur sjhorses kunde få ordning på henne!
 
Sweety:
 
 

Brev från Neiwada!!

Hej!
Här kommer ett nyhetsbrev från Neiwada!
Det är så att jag har ännu mera bloggproblem -.-
Min blogg har raderats! Och lugn, jag ska fixa en ny så fort jag kommer hem från min semester på söndag. Det är också då SM är så hinner jag inte fixa nya bloggen osv så publiceras resultaten på Soreca. Jag behöver även hjälp med ett nytt Bloggnamn då det inte går att starta en ny blogg med namnet neiwada. Alla förslag r välkomna! Så alltså jag är fortfarande aktiv! Och jag fixar en blogg så fort jag kommit hem från semestern!
Har fått många mejl ang. Min bloggs försvinnande, och orkar inte och sitta och svara på 110 mejl så jag skickar ut ett nyhetsbrev istället!
Sprid gärna detta vidare på era bloggar!=)<3
Kram V, Neiwada<3
 
 

De är här :D

Ja nu får man hoppas att man inte tröttnar på dem D:
/E
 

Imorgon kommer de! <3

Imorrn kommer Bells & Fridolf! :DD 
Thihi var i stugan i helgen & då så kollade jag hur hästarna på sommarbetet hade det, och shit vad fet Minella har blivit xD Hennes medryttare får nåt att arbeta sen efter sommaren! xD Josse var också fet hon med xDD Undra hur Bells blir då (Hon ska få gå på sommarlov hon med, Fridde också, men de åker dit på Fredag ;D)
 
/E

Hästar som åker & kommer & stannar.

Till foder & medryttare
 
Minella får tbx sin gamla medryttare Sofia. (Inte på foder, bara låning typ ett litet tag som jag inte hinner med henne)
Smoothie får en med medryttare som rider 3 ggr i veckan efter sm tiden, & om vi kommer till em så efter det med ;) Stannar här på gården
Josse stannar men Lisa har henne på foderhär
ALLA ÄR LUFTMÄNNISKOR ;D
Stannar:

Golden stannar.
 
Kommer:

Fridolf
Bells
Alla på gården då alltså:

Fridolf
Golden
Bells
Smoothie (Fast med medryttare då)
Josephine
Minella 
& alla T's hästar. Även min mammas inackoderade hästar Bianca & Trollgumman.
 
Karta:

Hoppas jag inte glömt nån häst nu!
 
/E
 

Fakta!

Bells
Sto
122 cm
Gotlandsruss
2007
u: Sanny
e: Loka

Fridolf "Fridde"
Hingst (Skit lugn!)
125 cm
Gotlandsruss/New Forest
2002
u: Fanny
e: Google

Knutten
Hingst
124 cm
Gotlandsruss/New Forest
2010
u: Bella
e: Fridolf

Applezoon
Sto
Inte slutmätt
Gotlandsruss/New Forest
2011
u: Bells
e: Fridolf

Så där var lite fakta :3 Bilder från fotoakuten.se :) Kom också på Applezoon, Bells & Fridolfs föl :D

Ska nu ta och rensa lite...

 

/E


Fridolf, Bells, Knutten..

Åh jag vill ta tbx er! Fridolf, Bells & Knutten, mina gamla LH (Hade i vintras). Saknar er!
 
Fridolf var en hingst som inte gjorde nånting! Alltså aldrig blev han rädd, aldrig skenade han, aldrig gjorde han nåt dumt & han gjorde alltid sitt bästa i hoppning & dressyren. Det fanns inget fel på denna skimmelpojke. 
 
Bells var ett sto, isabellfärgat som var lite problemig. Hon skenade, småstegrade, & sparkade bakut ibland på uteritter, och hoppa gjorde hon inte så bra heller men jag tävlade faktiskt lite smått med henne också :3
 
Knutten var Fridolf & hans käraste föl, mamman hette Bella & var min kompis Julias. Bella & Fridolf var stöörtkär (iaf Fridde) & ett föl har det, alltså Knutten. Han har nåt i sig så han stannar 2 åring för evigt, alltså kan jag inte rida honom, vilket är rätt så skönt (XD)
 
Åh älskar er! (Bilder kmr)
 
/E

Spelar starstable..

Hej.
Jo det är så att jag inte hinner/orkar blogga här för det mesta eftersom jag spelar så mkt starstable, har också en starstable blogg med Junigården, jorvikryttare.blogg.se ;) 
 
Men rider lufthästarna gör jag då allt! Smoothie är superfantasisk just nu, känns verkligen som vi kmr klara SM kvalet galant, & Golden har lärt sig öppna & snart sitter sluta också :D Vi har även hoppat 75 cm :DD Sån framåtbjudning i denna häst!  :DD
 
Men jag har en liten bloggpaus jag med, fast jag bloggar nog ibland ja med som T. 
 
Ny header kmr också, som jag gjort.
 ;)
 
/E

Safira-sadel och träns!

Hej jag har precis kommit in från stallet.Har testat sadel på Safira, hon skötte sig super. Och eftersom det gick så bra så tog jag på tränset också men hon ville inte in med bettet i munnen så det får vi träna mer på. //T


Smoothie & Golden

Inte hunnit uppdatera, har inte haft tillgång direkt men jag & Golden har hoppat hela 60 cm ! :DD
Med Smoothie så har jag övat mycket markarbete & banor (hopp) har även övat mkt i kontrollen då han kan bli väldigt het ibland i hoppningen men nu går det superbra! Han är jätteduktig! Är så taggad inför kvalet :DD Han går också i skrittmaskinen 2-4 ggr i veckan & innan skrittmaskinen så värmer jag hans ben med backontrack vaddar :D
Och Expresso skickar jag tbx till Sim Wim.. Passade inte med honom :/ Så Simwim när du ser detta har Expresso kommit tbx till dig!

Sry för alla förkortningar men på starstable används det mkt & man blir smittad xD Haha ja därför ;)

Safira!!

Hej jag har precis köpt en häst av luftlycka. Hon heter Safira och är världens sötaste!Hon kom till mig den 4 Juli.
Jag är så glad att jag köpte henne<3Hon är typ inte innriden men hon har haft sadel på sig så jag tror att det kommer gå bra, vi får se om jag rider eller kör inn henne. Hon ska få åka på sommarbete snart med dem andra hästarna!
 

Bloggar ibland!

Hej jag skrev ju i ett inlägg att jag tog bloggpaus men jag kommer blogga lite då och då bara så ni vet!

//T

Elin vann!

Ja jag heter Tilde då. E och Sjhorses har vetet det hela tiden vi har haft bloggen.
 
Elin får en länkning
http://stallskogsstjarnan.webblogg.se/
 
 
 
 

Pao vann :D

Ja jag heter då Emma :D Neiwada har vetat det längst av alla (Förutom T & Sjhorses då) eftersom hon la in headern åt oss ;3
 
Pao får en länkning:
http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/http://stallpearlsunlight.blogg.se/
 
Thihi :3 Men kalla mig fortfarande E :D
/E

Presenter!

Ja eftersom alla ger bort presenter nu så ska jag också göra de :D
OBS NI SOM ÄR TVÅ ELLER FLERA PÅ ER BLOGG OCH JAG HAR ER HÄR FAST BARA LAGT UT TEX 1 SCHABRAK SÅ HAR NI ALLTSÅ FÅTT ETT VARSITT SÅNT SCHABRAK ;D
 
Neiwada:
(Schabrak & huva)
Ääääälskar din blogg♥

Sim Wim:
ProduktbildProduktbild(Stjärnglans & schabrak)
Din blogg är super! Du är duktig med Pigall & du kommer säkert gå lika långt med Sprite! ♥

Rosgården:
ProduktbildProduktbildProduktbild
(Schabrak, flätkam, man & svans borste)
Du kommer alltid långt med dina LH, du har en super blogg och superfina hästar!♥

Stall Pearl Sunlight:
ProduktbildProduktbild(Två schabrak)
Du har en jättebra blogg som är intressant att läsa!♥

Barocko:
Produktbild(Dressyr schabrak & rotborste)Din blogg är jätttttttteeebra!Luftlycka:
 
 
 
ProduktbildProduktbild(Schabrak& borste)
Ni har jättefina LH & jättefin blogg!♥

Ponnypenny:
 
Produktbild(Schabrak & magic brush & ryktlåda)
Åh vad jag älskar din blogg! & dina LH! :D♥

Stall SSI:
(Två ryktväskor, med borstar i ena)
Jättefin blogg! Älskar den & alla dina LH! ♥
 
Stall Blommgården:
Produktbild(Schabrak & huva)
Du har en jättebäst blogg som är superfin med superfina LH! ♥
 
Soreca:
(Schabrak & huva)
Världens bästa LH blogg!♥
 
Stall Skogstjärnan:
(Schabrak & huva)
Jättebra blogg! Många fina LH!♥
HAR JAG GLÖMT NÅN JAG HAR BRA KONTAKT MED? KOMMENTERA!

Kom ihåg!

Gissa namn E (Klick)
Gissa namn T (Klick)
VS (Klick)
 
/E

Tack Simmis! <3

       
/E

Golden - Markarbete

Morgonpass nyss då! Travade cavaletti, galoppbommar & små kryss. Hoppade också räcken & idag slog vi rekord... 50 CM! :DD Vi har kommit väldigt långt på sån här kort tid! Övade också upphöjda bommar (cavaletti) och det gick super! Han har en sån framåt bjudning den här killen alltså! :D
Hoppoutfit 2

Gissa mitt namn (T)

Hej jag såg att E hade ett gissa namnet så jag gör väl det också då!Ni vet ju att jag börjar på T så det är den enda ledtråden ni får. Den som gissar rätt först vinner en länkning!
LYCKA TILL!!
 
 
 
 

Golden

Har ju inte bloggat så bra men med Golden går det riktigt bra just nu. 
Här ser ni honom, han har blivit så duktig nu! Hans språng är jättehärliga! :)<3 Som högast har vi hoppat 30 cm, lika som på bilden ;)
Tänk när Golden och jag är uppe på Smoothie höjd! (omkring 130 cm) :D

VS

 Ryktväska
 
VS
Ryktlåda
 
Själv tycker jag mest om ryktväskor, men ryktlådor går ju att skölja ur om de blir kladdiga av tex hovfett. (Jag har en såndär röd ryktväska  som visas först ;)

Ny kategori

VS

Gissa namn..

Jo eftersom jag har massa skype vänner jag lärt känna på Starstable så vet dom mitt namn, och jag har även sagt att jag har en LH blogg till dom och vad den heter & så, så jag tänkte, gissa mitt namn ni med? ;) det är ju egentligen inte så farligt, ni får bara reda på ett namn, ett förnamn som jag, E heter. Ja där har ni en ledtråd, jag kallar mig själv E... xD
 
Varsågod att gissa! kommer säga det när jag fått lite vad ni tror! ^^ :)
 

BloggPaus

Hej jag har bestämt att jag tar en bloggpaus ett tag nu, kan inte säga riktigt hur länge men ett tag iaf.

//T

Välkommen hit till Stall Hallonbacken! Det här är ett lufthäststall i Norr med två ägare, T & E. Vi har 4 varsina lufthästar som vi tävlar och tränar med. Men de fyra under är något alldeles speciellt♥: Smoothie Vann LH-SM på Neiwada sommaren 2012 Tussan Fint minne från Stall Blommgården♥ Contessa Var också med i finalen av LH-SM sommaren 2012 Golden Line Fint minne från Neiwada♥
RSS 2.0